1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeniden Aydınlanma Derneği'den Akşener'e ziyaret

Yeniden Aydınlanma Derneği'den Akşener'e ziyaret

Yeniden Aydınlanma derneği Genel Başkanı Halil Konuşkan ve Yönetim Kurulu ile derneğin üç büyük şehirdeki Şube Başkanlarının iştirakıyla oluşan bir heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istişare amaçlı ziyaret etti.

A+A-

Ülke genelinde teşkilatlanan bilimsel fikri üretim yaparak Türk aydınının halkla kucaklaşmasını amaçlayan Yeniden Aydınlanma Derrneği, proje üretimi konusunda iddiası çerçevesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le istişare etti.

Karşılıklı fikir alışverişi sonucunda İYİ Parti'nin, derneğin zihni üretiminden faydalanması hususunda anlaşmaya varıldı. Alınan bilgiye göre Meral Akşener dernek temsilcilerine çok samimi ve içten davrandı. YAD Genel Başkanı Halil Konuşkan "Varlığımızı Türkiyenin içine girdiği cendereden kurtulması yönünde fikir üretmeye ve bu ürettikleri fikirleri halk katmanlarına ulaştırmaya adadık" dedi.

Daha sonra Yeniden Aydınlanma Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Sema Yeltekin'in de katılımıyla İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk ziyaret edildi.aksenerziy.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler