1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yedi Azeri ressamın ‘Kardeş Renkler Resim Sergisi’

Yedi Azeri ressamın ‘Kardeş Renkler Resim Sergisi’

4-12 Mart tarihleri arasında 7 Azeri ressamın ‘Kardeş Renkler Resim Sergisi’ Aphrodisias Sanat Galerisi‘nde görücüye çıkacak.

A+A-

4-12 Mart tarihleri arasında 7 Azeri ressamın ‘Kardeş Renkler Resim Sergisi’ Aphrodisias Sanat Galerisi‘nde görücüye çıkacak. Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Azerbaycan temsilciliği üyeleri olan katılımcı sanatçıların adı şöyle:

UASB Azerbaycan şubesi başkanı Nevai Metin, Naile Ahmedova, Alesker Kazimov, Gündüz Hunlar, Konul İsmayilova, Samir Abasov ve Ilgar Akbarov.
UASB Azerbaycan şubesi başkanı Nevai Metin şöyle dedi:
“UASB Azerbaycan temsilciliyinin üyelerinin katilacagi sergi sonsuza dek kardeş olan iki ülkenin arasındaki elakalarin daha da mükemmelleşmesinde  rol oynuyucak. Bu sergi Azeri temsilcilik üyelerinin Türk izleyicileri karşısında hesabatidur.

Temsilcilik olarak artik bir sıra tedbirlere imzamızı koyduk. Öten yol Bakü'de  Akif Semedin 55 ci yıl dönümünü düzenledik. 400 izleyicinin toplandığı bu tedbir kamuoyunda çok merakla karsılandı.
Bu da bizim ayakda  kalmağımızın ve aktiv olmağımızın göstericisidir.
Bu günlerde temsilcilik üyelerinin resim eserlerinden ibaret katalogumuz çap olundu.

Atatürk Merkezi'nde (Bakü) katalogumuzun tesdimat merasimini düzenledik. Denek olar tüm basin ordaydi. Bu da bizim birliğe olan metalin artmasına tekan oldu. Sıralarımız genişlenir. Bu günlerde temsilciliyin galerisini kurucaz. Mekan bellidir. Sergiden döndükden sonra onu gerceklesdirmeyi hızlandırıcaz.”

Sanatçıların canlı performanslarını da sergileyecekleri sergi 4 Mart Çarşamba günü saat 18:00’da verilecek kokteylle açılıyor…

Kardeş Renkler Resim Sergisi
 Açılış-kokteyl: 4 Mart Çarşamba – Saat:18:00
 4-12 Mart 2015
Aphrodisias Sanat Galerisi
Adres: 1469 sk. NO:66 Alsancak-İZMİR
Tel: 0 232 422 30 15

nevai.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum