1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YAD Genel Başkanı Halil KONUŞKAN, Ankara'da bazı ziyaretlerde bulundu

YAD Genel Başkanı Halil KONUŞKAN, Ankara'da bazı ziyaretlerde bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ'ın iftar davetine YAD Ankara Şube Başkanı Eray ERTÜRK ile birlikte icabet eden YAD Genel Başkanı Halil KONUŞKAN, daha sonra Ankara'da bazı ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

A+A-

13 Mayıs 2019 günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ'ın bazı STK temsilcilerine verdiği iftar yemeğine katılan YAD Genel Başkanı Halil KONUŞKAN, 14 Mayıs 2019 günü önce BELKO Ortaklar Kurulu başkanlığına atanan Kerim YILMAZ beyi ziyaret etti.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Halil Konuşkan, Muhsin Kahveci, Hanım Halilova, Eray Ertürk ve Nazim Kilic dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan

Halil KONUŞKAN, daha sonra elim bir saldırıya uğrayan Gazeteci-Yazar Yavuz Selim DEMİRAĞ'ı tedavi gördüğü GATA'da ziyaret ederek, Yeniden Aydınlanma Derneği camiası adına korkusuz kaleme geçmiş dileklerini iletti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Halil Konuşkan dahil, ayakta duran insanlar

Halil KONUŞKAN, aynı gün Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı rahmetli Alpaslan TÜRKEŞ'in doktoru Selim KAPTANOĞLU'na da hayırlı olsun dedi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Nazim Kilic, Eray Ertürk, Muhsin Kahveci ve Halil Konuşkan dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Eray Ertürk ve Mustafa Selim Yılmaz dahil, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Rahmetli Alpaslan TÜRKEŞ'in kabrini de ziyaret eden Halil KONUŞKAN, rahmetli TÜRKEŞ için fatiha okuduktan sonra YAD Ankara ekibi ile iftarda bir araya geldikten sonra dernek genel merkezinin bulunduğu Yalova'ya döndü.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Nazim Kilic, Eray Ertürk, Ülfet Güler ve Halil Konuşkan dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.