1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ulaştırma Bakanı'ndan İYİ Partili Suat Sarı'ya 250 bin liralık dava

Ulaştırma Bakanı'ndan İYİ Partili Suat Sarı'ya 250 bin liralık dava

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Suat Sarı'nın Adapazarı-Karasu Demiryolu ihalesi ve son 10 yılda, belli şirketlerin devletten aldığı 167 kamu ihalesiyle ilgili sözleri nedeniyle Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu 250 bin liralık tazminat

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Suat Sarı'ya, 14 Haziran'da belediye meclisinde kamu ihaleleriyle ilgili yaptığı konuşma nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Asılsız iddialarla kamuoyu husumetine maruz bırakıldığını savunan Bakan Karaismailoğlu, masumiyet karinesinin hiçe sayıldığını öne sürdü.

Sarı'nın Adapazarı-Karasu Demiryolu ihalesi ve son 10 yılda, belli şirketlerin devletten aldığı 167 kamu ihalesiyle ilgili sözleri dava dilekçesine konuldu.

Dilekçede, Bakan Karaismailoğlu hakkında hiçbir dava bulunmamasına rağmen kamuoyunun yanlış yönlendirilmeye çalışıldığı savunuldu.

İBB Teftiş Kurulu raporunun da düzmece olduğu savunulan dilekçede, Bakan'ın görevini hakkıyla ve üstün bir azimle yerine getirdiği belirtildi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tazminat davası açmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.