1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Uçurtma Şenliği 7'den 70'e her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi

Uçurtma Şenliği 7'den 70'e her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi

Ankara'da Beypazarı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği 7'den 70'e her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ile Hıdırlık Tepesi’nde yapıldı.

A+A-

Ankara'da Beypazarı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği 7'den 70'e her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ile Hıdırlık Tepesi’nde yapıldı. Yüzlerce uçurtmanın gökyüzünü renklendirdiği şenlikte her yaştan vatandaş uçurtma uçurmanın mutluluğunu yaşadı.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, yaptığı açıklamada, etkinliklerle amaçlarının, baharın canlanması ile birlikte çocukları açık havayla, Beypazarı'nın doğal güzellikleri ile tanıştırmak olduğunun altını çizdi. Başkan Özalp, "Turizm Haftası içerisinde biz de Beypazarı Belediyesi olarak her sene geleneksek hale getirtmiş olduğumuz şenlikle Beypazarı'mızın tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Haziran'da yapacağımız Kültür Şenlikleri'nin de ilk aşamasını oluşturuyor. Türkiye'nin 4 bir tarafından gelen misafirlerimizle eğlenmek bizi çok mutlu ediyor." dedi

Uçurtma Şenliği'nde büyüklerin çocuklara göre daha fazla uçurtma uçurması ve eğlenmeleri gözden kaçmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.