1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Türkiye'de İlk Kişiye Özel Gözlük

Türkiye'de İlk Kişiye Özel Gözlük

Hikmet Durmuş sadece kendisine özel tasarlanan gözlüğü görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

A+A-
İzmirli ünlü sanatçı ve yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan yardım sever Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş sadece kendisine özel tasarlanan gözlüğü görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
 
İzmir’de marka bir gözlük firması Mikrop hikmeti arayarak kendisi için gözlük tasarladıklarını söyledi. Bunun üzerine gözlük firması tarafından kendisi için tasarlanan gözlükleri almaya giden Mikrop Hikmet bu tasarım karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gözlüğü takıp gazetecilere poz veren sanatçı ‘’ Bu gözlük tam beni anlatıyor esprili ve hoş ‘’ dedi.
 
Güneş ışınlarından koruma özelliğe sahip olan ve özel camla kaplı olan bu özel tasarımlı gözlüğü alan mikrop ‘’ "Arkadaşlar benim için özel olarak hazırlamışlar, Teşekkür ederim. Farklı bir gözlük olmuş çok beğendim. Değişik bir tarz, bana yakışacağını düşünmüşler. Tabii biz programlarımızda yoğun spot ışıklarına maruz kalıyoruz. Gözlük bu tür ışıklardan gözlerimizi koruyacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"
 
‘’MİKROP GÖZLÜK’’ TÜRKİYE'DE İLK VE TEK
 
Mert Optik Alsancak Şube Müdürü Mustafa Uludağ, gözlüğü sadece Mikrop Hikmet için tasarladıklarını, yoğun bir talep olmasına karşın gözlükten sadece bir adet üretileceğini belirtti. Uludağ, gözlüğü sevgili Mikrop Hikmet'e uyacağını düşünerek tasarladıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi bütün Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçı. Bu gözlükten Türkiye'de sadece bir adet var, başka üretilmeyecek" Mustafa Uludağ, gözlüğün camlarının da özel yapıldığını belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü: "Yoğun güneş ışıkları ve yüksek voltajlı spot ışıklarını engelleyecek özel bir cam ürettik. Sahnede uzun süreler vakit harcayan insanların gözlerinde çok ciddi problemler yaşanabilir. Biz de sevgili Mikrop Hikmet'i bu tür sıkıntılardan korumak için böyle bir çalışma yaptık."
 
Mikrop Hikmet, firma yetkililerine teşekkür ederken, gözlüğü gören vatandaşların firma yetkililerinden aynı gözlüğü talep ettiği, fakat yetkililerin gözlükten başka üretmeyecekleri belirtildi. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.