1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor: 3 - Giresunspor: 0

Trabzonspor: 3 - Giresunspor: 0

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Giresunspor'u 3-0'lık net skorla mağlup ederek iç sahadaki yenilmezlik serisini 33 maça çıkardı. Giresunspor 4 maç sonra mağlup oldu.

A+A-

SÜPER Lig'in son şampiyonu Trabzonspor Akyazı Stadı’nda ağırladığı bir başka Karadeniz ekibi Giresunspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Fatih Karagümrük’e 4-1 kaybederek büyük bir şok yaşayan bordo-mavililer seyircisi önünde kaybı telafi etti. İç sahada Abdullah Avcı ile birlikte müthiş bir seri yakalayan Trabzonspor, Giresunspor galibiyetiyle birlikte yenilmezlik sayısını 33 maça çıkardı.

BAJIC KENDİ KALESİNE ATTI

Sahasında 2 yıldır 3 puan vermeyen Trabzonspor ilk yarıda 1 ve ikinci yarıda 2 gol bularak Giresunspor’u da eli boş gönderdi.

Bordo-mavililer, 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 677 günlük sürede hiç mağlup olmadı.

İlk yarıda kullanılan köşe vuruşunda Rijad Bajic’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen bordo mavililer ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda günün gol arayan ismi Maxi Gomez ile 69’da farkı 2’ye çıkaran Trabzonspor iyice rahatladı.

DOĞUCAN GİRER GİRMEZ ATTI

74’de Bakasetas’ın yerine oyuna dahil olan genç futbolcu Doğucan Haspolat 1 dakika sonra 3'üncü golü atarak maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla 69 puana yükselen Trabzonspor maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Ligde 4 maç sonra kaybeden Giresunspor ise 19 puanla 11. sırada kaldı.

Bordo mavililer ligde gelecek hafta Alanyaspor deplasmanına çıkacak, Giresunspor ise sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Gaziantep FK 1-1 Medipol Başakşehir
Adana Demirspor 6-0 İstanbulspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.