1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor: 2 - Kasımpaşa: 5

Trabzonspor: 2 - Kasımpaşa: 5

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Kasımpaşa, Trezeguet'in 2 gol ve 3 asistle yıldızlaştığı maçta Trabzonspor'u deplasmanda 5-2 yenmeyi başardı.

A+A-

Maça iki takım da müthiş bir tempoyla başlarken gol perdesini 11. dakikada Diagne açtı ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Trabzonspor'un aradığı gol ise 17. dakikada Novak'ın ayağından gelse de 22'de sahneye çıkan Trezeguet, konuk ekibi yeniden öne geçirdi. Golden sonra baskısını yükselten taraf Trabzonspor olsa da 45+2'de gelişen kontra atak sonunda Mensah, Kasımpaşa'yı soyunma odasına 3-1 önde götürdü.

Gol sağanağı ikinci yarıda da dinmedi. 48'de bir kez daha sahneye çıkan Novak, kendisinin ve Trabzonspor'un 2. golünü kaydederken, 59'da Trezeguet, sezonun en güzel gollerinden birini attı ve farkı yeniden ikiye çıkardı. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 74. dakikada Diagne'den gelirken golün pasını veren Trezeguet de 3. asistine imza attı.

Bu arada 77. dakikada Okay Yokuşlu ve 87. dakikada Hubocan'ın kırmızı kart görmesiyle Trabzonspor maçı 9 kişi tamamladı.

Bu sonuçla Kasımpaşa 43 puana yükselirken Trabzonspor 49 puanda kaldı. 

Günün diğer maçlarında;
Kardemir Karabükspor: 0 - Atiker Konyaspor: 1
Alanyaspor: 1 - Osmanlıspor FK: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.