1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. THY'de ruj yasağı

THY'de ruj yasağı

THY yönetimi, hosteslerin “kızıl kırmızı ve platin sarısı saç kullanılması” yasağının ardından şimdi de “kırmızı ruj” kullanımına karşı tedbir almaya hazırlanması sosyal medyada sert tepkilere yol açtı

A+A-

 

THY'nin hosteslerde kırmızı ruj yasağına karşı Twitter kullanıcıları kırmızı rujlu resimlerini koyup tepkilerini böyle dile getirdi.

>>>THY'DE KIRMIZI RUJ YASAĞI

THY'nin bu kararını CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin sert bir dille eleştirirken, yasağı ' sapıklık' olarak değerlendirdi.

Twitter kullanıcıları da bu yasağa  sert tepki gösterdi. İşte o tepkiler:

Erol Köse: O değil de THY kırmızı ruj sürmüş yolcuların rujunu da sildirsin ya da pembe ile değiştirmesini söylesin, çünkü erkek host tahrik olabilir !

Doğa Rutkay: "THY kırmızı ruj yasağı mı? Sabah sabah okuduğum habere bak .Peki acaba biz THY uçağına binerken sürebiliyor muyuz kırmızı rujumuzu?

Fettah Can: THY kırmızı ruj yasağı getirmiş... akıl tutulması bu olsa gerek

Yonca Evcimik: Puahahahaha. Kırmızı ruj

E.Ö.: Sorunu nefes alan her şeyden tahrik olanda aramak yerine, kadını kısıtlamak hakikatli ilkellik bravo THY, artık yakında bıyıkta bıraktırırsn

A.Ş.: Bir ara fasıl ekibi gibi giydirileceği tartışılan THY kabin ekibine şimdi de 'kırmızı ruj' yasağı gelmiş. hayırlı olsun.

Ö.T.: THY hosteslere kırmızı ruju da yasaklamış. Yakında hostesleri kaldırırlar diye düşünüyorum

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.