1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Stoch Fenerlileri Kızdırdı

Stoch Fenerlileri Kızdırdı

G.Birliği mağlubiyeti sonrasında morallerin bozuk olduğu F.Bahçe'de, Stoch'un paylaştığı fotoğraf tepki çekti.

A+A-

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne mağlup olarak şanmpiyonluk yarışında büyük yara almasının ardından sarı-lacivertli takım Benfica maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışırken, camiada büyük bir üzüntü de yaşanıyor. 

Sarı-lacivertli takımda özellikle bu sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözünden düşen Miroslav Stoch'un, Gençlerbirliği karşılaşmasından bir gün sonra paylaştığı bir fotoğraf taraftarların tepkisini topladı. 

Slovak futbolcu, Instagram hesabından arkadaşlarıyla bir arada olan fotoğrafını paylaştı. Stoch'un fotoğrafta eğlenceli bir tavır sergilemiş olması sarı-lacivertli taraftarları fazlasıyla kızdırdı. 

Miroslav Stoch'un paylaştığı fotoğrafın altında bazı taraftarlar, "Şampiyonluk gitti sen keyfindesin", "Ancak gezsin tozsun. Hayatını yaşıyor adam futbol falan yalan olmuş. We love you Stoch", "Gezmesine karşıyım. Hiç olmazsa bir antrenman yapsın, biraz üzgün olsun ne bileyim şampiyonluk uçtu gitti sonuçta. Gitmesini istesemde, başka bir takımda oynarsa kariyeri için iyi olur bu" gibi yorumlar yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.