1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son dakika... Kayseri'de feci kaza: 6 ölü, 2 yaralı

Son dakika... Kayseri'de feci kaza: 6 ölü, 2 yaralı

Kayseri Çevre Yolu’nda ambulans ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

A+A-

Kayseri'den 2 yıl önce hayatını kaybeden babalarının mezarını yaptırmak için Sarız'a giden Üzüm ailesi ,Sarız dönüşü Kayseri Melikgazi ilçesine bağlı Nalçık bulvarında bir otomobilin sıkıştırması sonucu karşı şeride geçerek 38 E 4730 plakalı otomobil ile Ertan Dönmez idaresindeki cenaze taşıyan 41 BD 308 plakalı ambulansla kafa kafaya çarpıştı.

Yaşanan kaza sonucu sürücü Mustafa Üzüm ile otomobildeki aynı aileden Mehmet (36), Safiye Nur (6), Hamza (8), Zehra (29) ve Soner Üzüm hayatını kaybetti. Yaralanan Ertan Dönmez ile ambulansta bulunan ve kimliği henüz  belirlenemeyen bir kişi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine  kaldırıldı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen otomobilin plakasının  belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Bu arada İstanbul'dan Tunceli'ye götürülen ambulanstaki cenaze  yakınları tarafından alındı.

Kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı yaklaşık 1 saat sonra kontrollü olarak sağlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

POLİS BEYAZ OTOMOBİLİ ARIYOR
Kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı yaklaşık bir saat sonra kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya yol açtığı iddia edilen son rakam grubu belirlenemeyen 38 KY plakalı beyaz otomobilin peşine düştü.

kayseri-melikgazi-kaza-resim-03.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.