1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sofuoğlu'nun ekibi değisiyor

Sofuoğlu'nun ekibi değisiyor

Dünya Süpersport Şampiyonası'nda mücadele eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya yarışında yaşadığı teknik arızanın ardından mekanikerlerinde değişikliğe gidileceğini söyledi.

A+A-

Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada yeni sezonun kendisi açısından iyi başladığını belirterek, "İlk yarışı kazandım ama ikinci yarışta işler istediğimiz gibi gitmedi. Yarış sırasında büyük bir fren problemi yaşadım. Bundan dolayı yarış dışı kaldım ve 30 puanım gitti. Önümde 11 yarış daha var. Bu aksilikleri atlatırsak, sezon sonunda yeniden Türkiye'ye şampiyon olarak dönme ihtimalimiz yüksek" şeklinde konuştu.

İspanya yarışında yaşadığı fren probleminin ardından hafta içinde mekaniker ekibinde değişikliğe gidileceğini anlatan Sofuoğlu, "Takımıma alışma anlamında sorun yok ama teknik bazı sıkıntılar var. Bunların çözülmesi için mücadele veriliyor. Özellikle İspanya yarışından sonra büyük değişiklikler olacak. Mekanikerlerim değiştirilecek. Teknik olarak bazı değişikliklerin olması gerekiyor. Hollanda yarışından önce bir karar verilecek ve bu hafta içinde de değişiklikler yapılacak"ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu, Dünya Süpersport Şampiyonası'nda ikinci yarış sonunda, 25 puanla sürücüler klasmanında 4. sırada bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.