1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin görevine başladı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin görevine başladı

Şişli belediyesi önündeki alanda yapılan törenle, Hayri İnönü'den görevi devralan Muammer Keskin görevine başladı ve ilk icraatı parti rozetini ceketinin yakasından çıkarmak oldu.

A+A-

Binlerce Şişlili'nin katıldığı törendeki konuşmasına "Sevgili komşularım" diyerek başladı ve konuşmasında; 5 yıl önce başlayan temiz siyasetin devam edeceğini söyledi ve daha önceki 15 yıllık soygun modelinin bittiğini ve Şişli'nin gasp edilen değerlerinin yerine konulacağını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na değinen Muammer Keskin, seçimin sonucu doğru olarak tescil edildiği anda bugünkü buruk sevincimiz, tam sevince dönüşecektir.

Yakasındaki Chp rozetini çıkararak yanında bulunan Hayri İnönü'nün yakasına takan Muammer Keskin, bundan sonra görüş farklılığını dikkate almaksızın, (tüm siyasi partilerin ismini tek tek sayarak) her Şişlili'nin belediye başkanı olacağını ifade etti.

Şişli'yi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz diyen Keskin, "yapacağımızı taahhüt ettiğimiz konuların takipçisi olun, bizi denetleyin ve hesap sorun lütfen. Ulaşılabilir başkan olacağız ve hemen yarın başlanacak uygulama ile Şişli Belediyesinde "açık kapı" politikası başlıyor. Ayrıca, bundan sonra Bilbordlarda belediye başkanının değil, desteklediğimiz başarılı çocukların fotoğraflarını göreceksiniz" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler