1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Şırnak'ta kaza 3 ölü

Şırnak'ta kaza 3 ölü

Şırnak’ın İdil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü ,14 kişi de yaralandı.

A+A-

Kaza İdil Cizre karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Cizre’ye bağlı Düzova köyü mevkiinde bulunan Şırnak Havaalanı inşaatında çalışan işçileri taşıyan Agit Kaşbaş (23) idaresindeki 06 DD 1230 plakalı servis minibüsü, İdil-Cizre karayolunun 2. kilometresinde, önünde seyir halinde bulunan İdil Belediyesi’ne ait Dündar Abay yönetimindeki 73 KC 665 plakalı çöp kamyonuna arkadan çarptı.

Kazada, minibüste bulunan işçilerden Ahmet Atlığ olay yerinde hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı. Kazada yaralanan 16 kişi olay yerine gönderilen ambulanslarla İdil ve Cizre’deki hastanelere kaldırıldı. Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Menaf Kaşbaş (24) ve Hacı Savcın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 14 kişinin tedavileri sürerken kazayı duyan yaralı yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.
 
Kazada yaralı olan akrabasını hastaneye getiren Abdullah Alkış adlı vatandaş, “Bizim de kazazedemiz var. İşçilerin servisini yapan minibüs arkadan başka bir araca çarpıyor. Herhalde belediyenin çöp arabasına. 18-20 kişi var içerisinde. Bunların çoğu, zaten hepsi hemen hemen her bir tarafları dağılmış, kırılmış. Amcaoğlumu acile kaldırdık. Buradan da Diyarbakır’a sevk edecekler” dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.