1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdar Aziz resmen Fenerbahçe’de!

Serdar Aziz resmen Fenerbahçe’de!

Galatasaray'dan ayrılan Serdar Aziz Fenerbahçe ile anlaştı. Tecrübeli stoper, sarı lacivertliler ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı

A+A-

Serdar Aziz, Galatasaray'dan alacaklarından vazgeçip ve sözleşmesini feshederek ayrılan Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Serdar Aziz, kendisini 3,5 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'den Serdar Aziz transferi hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, bonservisini elinde bulunduran 1990 doğumlu milli stoper Serdar Aziz ile 3.5 sezon için anlaşmaya varmıştır."

"Serdar Aziz’e hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz."

"ÇOK MUTLUYUM"

Serdar Aziz, transferi hakkında FBTV'ye konuştu:

'Öncelikle beni güzel karşıladığınız için çok teşekkürler. Burada olduğum için çok mutluyum. Zor bir süreçten geçtim ama şimdi çok mutluyum. Ailem beni bu forma ile görmek istiyordu."

"Ali Koç'a teşekkür ederim. Sağlam durdular, menajerim çok uğraştı. Taraftar bana güvensin. Ben tutku ile oynayan bir oyuncuyum kimsenin şüphesi olmasın''

GALATASARAY İLE ANLAŞARAK AYRILDI

Galatasaray da Serdar Aziz’in sözleşmesinin feshi konusunda KAP’a bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu şirketimize 2.3 milyon euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir,” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.