1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şanlıurfa'da 2 polis ölü bulundu!

Şanlıurfa'da 2 polis ölü bulundu!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 2 polisin vurulmuş olarak bulunduğunu, olaya 'şudur ya da budur' diyemediklerini, polislerin evininin kapısında zorlanma olmadığını söyledi.

A+A-
ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, bugün 2 polis memuru, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürüldü.

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde biri Terörle Mücadele Şubesi'nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Kepez Mahallesi'ndeki TOKİ'ye ait küme evlerine giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti.

BELEDİYE BAŞKANI: PKK YAPMIŞ OLABİLİR

Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Daha önce PKK'nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini ileri sürdü.

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ederken, olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin güvenli olduğu belirtilirken, bazı yetkililer polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.