1. HABERLER

  2. Sahnede “andımızı” okudu

Sahnede “andımızı” okudu

Ege, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yönetmelik değişikliğiyle ilköğretim okullarında "öğrenci andı" okunmasını sona erdirmesini protesto etti.

A+A-

Sahnnede “andımız”ı okuyan Ege, “Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’’ dedi.

Kıbrıs’ta önceki akşam sahne alan ve romantik parçası ‘’Gam Çalar’’ ile sahneye çıkan Ege, hem kendi parçalarına yer verdi, hem de sevilen parçaları seslendirdi. “Gecenin sonunda ‘şahane bir geceydi’ diyeceğinizi garanti ediyorum. Haydi başlasın’’ diyen Ege, konserinde bir çok parçayı konuklarıyla birlikte seslendirdi. Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Tanju Okan’ın parçaları ise büyük alkış aldı.

“Tanrı bana kıyak geçti. Hobi olarak başladığım şeyi meslek edindim. En sevdiğin şeyi yapıyorsun, insanlar seni sevip sana saygı duyuyorlar. Bir de cebine para koyuyorlar” diyen Ege, sahnede bir de protestoda bulundu. İlköğretim okullarında okutulan “öğrenci andı”nın kaldırılmasını garipsediğini belirten Ege, “Bu andımızın nesi dokundu bilmiyorum” diyerek konuklarıyla birlikte “andımız”ı seslendirdi. “Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’’ diyen Ege büyük alkış aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.