1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şaban Tuncer resimleri sergide...

Şaban Tuncer resimleri sergide...

Sanatçı Şaban TUNCER'in son dönem çalışmalarından oluşan yağlı boya resim sergisi 17 Aralık 2013 günü saat 18:00'de İzmir Amerikan Kültür Derneğinde verilecek kokteyl ile açılacak.

A+A-

Soyut ve yarı soyut resimlerden oluşan ekspresif(dışa vurumcu) eserler 3 Ocak 2013 gününe kadar İzmirli sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

1953 yılı Niğde doğumlu sanatçı, ilk ve orta öğrenimini Niğde`de tamamladıktan sonra 1974 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-iş Bölümü`nü bitirdi. Malatya Hasan Varol Ortaokulu`nda göreve başladı. Sırasıyla Niğde Cumhuriyet Ortaokulu, Niğde Eğitim Enstitüsü, Niğde Eğitim Yüksekokulu ve Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü`nde görev yaptı.

Sanatçı Şaban Tuncer, 1987 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-iş Bölümü`nde lisans tamamladı. Niğde Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Tarihi Ana Bilim Dalında da yüksek lisansını tamamlayan sanatçı en son görev yaptığı Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü`nden 2003 yılında emekli oldu.

Evli ve iki çocuk babası olan Tuncer, kişisel sergiler açmış olup karma sergilerde de eserleri yer almıştır ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) üyesidir.

Ortak ses/HS
 

saban-tuncer.jpg

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum