1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen ile Fikret Orman fena kapıştı

Rıdvan Dilmen ile Fikret Orman fena kapıştı

NTV'ye telefonla bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın bu yıl yaşadığı sorunlarla ilgili kendisini eleştiren Rıdvan Dilmen'e sert çıktı.

A+A-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,yorumcu Rıdvan Dilmen'e sert çıktı. Orman, Dilmen'in iki gün önceki sert eleştirilerini NTV canlı yayınına bağlanarak yanıtladı, gergin anlar yaşandı...

Fikret Orman: Şuna açıklık getirelim. Bir futbol takımında başkan ve yöneticilerin ne yapmaları gerektiğini Sayın Dilmen de iyi bilir. Beşiktaş takımının yenilmesi en başta beni olmak üzere çok üzmüştür. Bir maç kaybetmenin ardından bir başkanın yöneticilerin bırakmasını istemek benim garibime gitti.

Rıdvan Dilmen: Siz kanal kanal televizyonlara bağlanacaksınız o zaman. Biz serbestçe eleştiride bulunamayacak mıyız. Yoldan geçen biri konuşuyormuş gibi davranmanız benim garibime gitti.

Fikret Orman: Biz gerçekten önemli bir mücadele verdik. Biz iki sezon öncesinden kalan borçların olduğu bir yönetime geldik. Herkesin parasını ödeyen bir haldeyiz. Biz kaynak üretip emek verdiğimiz bir yönetimle bir maçta yenilince getirilen eleştiriler benim ağırıma gidiyor.

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ta işler tıkırında olsa, şu an Beşiktaş'ın para verecek yöneticilere ihtiyacı var.

Fikret Orman: Beşiktaş'ın 10 yıllık yönetimi 100 milyon koyarken biz 25 milyon para koymuş durumdayız. Canlı yayında sarfedilen sözler beni üzmüştür.

Canlı yayında Rıdvan Dilmen, Orman'a 'Siz bizi fırçalamak için bağlandınız' sorusunu yöneltti.

SİNAN ENGİN'E DE SERT ÇIKTI

Fikret Orman, "Samet Aybaba'yı gelecek sezon devam ettirirsen en cesur başkan diyeceğim' diyen Sinan Engin'e de isim vermeden sert çıktı: TV'lerde, milyon dolarlar harcayıp başarısız olan adam bana bir şeyler diyor ama ciddiye almıyorum.

SEN NEREDEN BİLİYORSUN

Fikret Orman'ın öfkesinden Güntekin Onay da nasibini aldı. Kendisine ait olduğu öne sürülen "Mustafa Denizli Terim'den korktuğu için Beşiktaş'a gelmedi" ifadeleriyle ilgili "Sen nereden biliyorsun benim böyle bir şey dediğimi, o gün orada mıydın, nereden çıkarıyorsunuz bunları. Ben öyle bir şey söylemedim" gibi sert açıklamalarda bulundu.

BU BİR FEDA SEZONU DEĞİL

Fikret Orman, canlı yayında bu sezonun feda sezonu olmadığını belirtti, "Bu bir feda sezonu değil, Beşiktaş yüksek bütçeli kadrolardan biridir" diye konuştu. Orman şöyle devam etti: Beşiktaş'ta Feda sezonu benim ya da arkadaşlarımın taktığı bir isim değildir. Feda sezonu değildir. Beşiktaş futbol takımının senelik miktarı 35 milyon Euro iken Akhisar'ın senelik harcaması 9 milyon dolardır. Bütün borçlarını ödemiş bir takımız. Sıkıntımız gelirlerimizi artırabilmektir. Akhisar maçı sonrası Bodrum'a gittim. Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile yemek yedim. Stad konusunda bize yardımcı oluyor. Olimpiya stadı futbol ambiansına uygun olmadığı için.

SAMET AYBABA DEVAM EDECEK Mİ?

Bizim genel stratejimizdir. Hocalar sezonluk değil uzunca bir dönem stratejisidir. Biz hocamızla 4 yıllık bir kontrat yapmışızdır. Biz gün itibariyle bir program yapmayız. Sezon sonunda oturur bir değerlendirme yaparız. Bizim hiçbir hoca ile hiçbir kimse ile görüşmemiz olmamıştır.

NTV'YE KIRILDIM

Telefon bağlantısı sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan yorumcu Rıdvan Dilmen, "Ben çocukluğumu Fener - Beşiktaş maçlarını izleyerek büyüdüm. Sana da kırıldım, NTV'ye de kırıldım. Bir kulüp hocası gelip de canlı yayında bizim görüşlerimizi bu şekilde eleştirmemeli" dedi.

'SİZ NİYE VARSINIZ O ZAMAN' DEMİŞTİ

Rıdvan Dilmen, 'Bu sene de Avrupa kupalarına gidemeyebiliriz' açıklamasının ardından Fikret Orman'ı topa tutmuş, "Sen Beşiktaş'sın. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına gitmeme gibi bir lüksü yok" diye konuşmuştu. Dilmen, Orman'ı "Gerekirse ülke olarak Beşiktaş'ın borcu ödenir, bakanlık devreye girer, bu kulüp Avrupa'ya gider.. Sen koskoca Beşiktaş başkanısın ve böyle konuşuyorsun.. Siz niye varsınız... Türkiye bence bu konuda ayağa kalkmalı" diye eleştirmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.