1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Porto: 1 - Galatasaray: 0

Porto: 1 - Galatasaray: 0

Şampiyonlar Ligi'ne 3-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Porto karşısında tutukluk yaptı.

A+A-

Cimbom, 6 net pozisyona girdiği Dragao deplasmanından 1-0 mağlup ayrılsa da, oynadığı futbolla herkesin alkışını aldı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçınının 11'ine göre 6 değişiklik yaptı. Terim, müsabakaya Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Roque, Serdar Aziz, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Fernando Reges, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş ilk 11'ini sahaya sürdü.

Galatasaray'da İsmail Çipe, Mariano Filho, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Yunus Akgün, Ozan Kabak ve Sofiane Feghouli yedekler arasında bulundu. Erzurumspor maçına ilk 11'de çıkan Ndiaye cezası, Emre Akbaba ise sakatlığı nedeniyle Porto'ya karşı forma giyemedi.

ASLAN FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Maça müthiş giren Galatasaray, henüz ilk dakikalardan itibaren Porto kalesinde tehlike yaratmaya başladı. Özellikle Sinan Gümüş'le gole çok yaklaşan Cimbom, ilk 45 dakikada 4 net pozisyon yakalasa da bir türlü topu kaleden geçiremedi. Tek pozisyon yakalayan Porto'da ise Brahimi'nin şık vuruşunu Muslera aynı güzellikte çıkardı.

ATAMAYANA  ATARLAR KURALI YİNE DEVREDE
Müthiş bir ilk yarı geçiren Galatasaray, ikinci yarıya ise şok bir golle başladı. 49. dakikada Alex Telles'in köşe vuruşunda bomboş kalan Marega, kafayla topu ağlara gönderdi ve Porto'yu 1-0 öne geçirdi. 

Beraberlik golü için hamlesini yapan Fatih Terim, Donk ve Belhanda'nın yerine Selçuk İnan ve Feghouli'yi oyuna soktu. İlerleyen dakikalarda Rodrigues ve Sinan Gümüş'le iki net pozisyon daha yakalayan Cimbom, buna karşın beraberlik golünü bir türlü bulamayınca Porto maçı 1-0 kazandı.

Bu sonuçla Galatasaray 3 puanda kalırken Porto puanını 4'e yükseltti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.