1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polatlı'da dehşet! Eski sevgilisini oğlunun gözü önünde bıçakladı!

Polatlı'da dehşet! Eski sevgilisini oğlunun gözü önünde bıçakladı!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Cihan A. (49), barışma teklifini kabul etmeyen eski sevgilisi Nazan K.'yi (42), 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde defalarca bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda N.K.'yi saldırganın elinden çevredekiler kurtardı.

A+A-

Olay, geçtiğimiz ay 19 Ağustos’ta ilçe merkezinde ağız ve diş sağlığı hastanesi önünde meydana geldi. Emekli Uzman Çavuş Cihan A., iddiaya göre yaklaşık 1 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı eski sevgilisi Nazan K. ile barışmak için konuşmak istedi. Cihan A., oğlu ve bir akrabası ile hastaneye gittiğini öğrendiği Nazan K.’nın peşinden gitti. Cihan A., hastane önünde Nazan K. ile konuşarak, barışmak istediğini söyledi. Cihan A., olumsuz cevap alınca da belindeki ekmek bıçağını çıkarıp, Nazan K.’yi bıçaklamaya başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda Cihan A., yere düşen kadını bıçaklamaya devam etti. Cihan A., bir ara elinden düşürdüğü bıçağı tekrar alarak kadına vurmaya çalışırken, çevredekiler olaya müdahale etti. Çevredekiler, Cihan A.’yı kadının üzerinden alıp, tekme tokat dövdü. Bu sırada sesler üzerine hastaneden çıkan Nazan K.’nin 7 yaşındaki oğlu Y.E.’nin, annesini kanlar içinde görünce bağırıp kulaklarını kapatarak oradan uzaklaşması, görüntüye yansıdı.

YAŞAMA TUTUNDU
Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Nazan K., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çevredekilerin linç girişiminde bulunduğu Cihan A. ise hastanedeki tedavisinden sonra gözaltına alındı. Cihan A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘PİŞMANIM, EVLENMEK İSTİYORUM’
Cihan A., sorgusunda Nazan K.’yi eski eşinden kıskandığını, bu yüzden aralarında bir süredir sorun olduğunu söyledi. Olay günü Nazan K. ile barışmak için dondurma alarak yanına gittiğini ileri süren Cihan A., “Oğluna dondurma verdim. Çocuk sevinerek dondurmayı yemek için hastaneye girdi. Sonra Nazan ile konuşmaya başladık. ‘Bu ilişki biterse ailemin yüzüne nasıl bakarım?’ dedim. Bana hakaret etti. ‘Hayatımdan çık git’ dedi ve eliyle itekledi. Bir an kendimi kaybettim. Beynim döndü. Kişisel korunmam için arkadaşımın dükkanından aldığım ekmek bıçağıyla vurmaya başladım. Bıçağı kaç sefer ve neresine vurduğumu bilmiyorum. Ancak teyzesinin kızının aramıza girdiğini hatırlıyorum. Bütün cadde üzerime saldırdı ve bana vurmaya başladılar. Bayılmışım ve gözümü hastanede açtım. Olaydan dolayı pişmanım. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Hala Nazan'ı seviyorum ve kendisiyle evlenmek istiyorum” dedi.

‘YAŞADIĞIM İÇİN ŞÜKREDİYORUM’
5 günü yoğun bakım olmak üzere 12 gün süren tedaviyle yaşama tutunan Nazan K. ise ifadesinde Cihan A. ile 4-5 yıldır tanıştığını, ilk yıl aralarında bir ilişki olduğunu; ancak daha sonra ayrıldıklarını söyledi. Cihan A.’nın kendisini saplantı haline getirdiğini, olaydan bir gün önce de zorla evine geldiğini ileri süren Nazan K., “Ayrılmak istedim; ama peşimi bırakmadı. Olaydan bir ay önce evimi yakmaya kalktı, beni öldürecekti; ama polisi arayınca gitti. Olay günü hastane önünde bana kavuşmak ve barışmak istediğini, pişman olduğunu söyledi. Kabul etmeyince ne olduğunu anlamadan birden bire bıçakladı. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Yaşadığım için çok şanslıyım. Allah'a şükrediyorum. Beni vatandaşlar kurtardı onların sayesinde hayatım. Onlar olmasaydı şimdi toprağın altındaydım. Şikayetçiyim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.