1. HABERLER

  2. Onlara en güzel hediye!..

Onlara en güzel hediye!..

Hürrem deniz kızı oldu..

A+A-

14 ünlü, LÖSEV’in 2013 yılı takvimi için lösemi ile mücadele eden çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti ve onların en sevdiği kahramanı canlandırdı. Takvimin geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), trendus.com’un “Benim yılım, benim kahramanım” projesi kapsamında 14 ünlü ile 2013 LÖSEV özel takvimini hazırladı.

 

Geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak olan takvim için Beren Saat, Burak Özçivit, Cem Boyner, Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Çağla Şikel, Mert Fırat, Bade İşçil, Alex de Souza, Saba Tümer, Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm, Sinan Güler ve Çağatay Ulusoy’un da olduğu ünlü isimler lösemili çocuklarla birlikte kamera karşısına geçtiler. 


 

Çocukların istedikleri masal kahramanlarına bürünerek saatlerce poz veren yıldızlar, onların gerçek kahramanı oldular. Beren Saat’in Pamuk Prenses, Burak Özçivit’in Kovboylar Kralı, Cem Boyner’in Batman, Meryem Uzerli’nin Deniz Kızı, Engin Altan Düzyatan’ın Robin Hood, Çağla Şikel’in Balerin Kız, Mert Fırat’ın Örümcek Adam, Bade İşçil’in Kırmızı Başlıklı Kız, Alex de Souza’nın Superman, Çağatay Ulusoy’un Beyaz Atlı Prens olduğu takvimden satın almak isteyenler www.lsvdukkan.com ‘a başvurabilecek.


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.