1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Ömer Lütfi Özenç İYİ Parti'den aday adayı

Ömer Lütfi Özenç İYİ Parti'den aday adayı

İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Lütfi Özenç, İstanbul 2. Bölge'den İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Bugün saat 14.00'de İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'ı makamında ziyaret eden İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Ömer Lütfi Özenç burada yaptığı açıklamada "Mensubu bulunduğum İYİ Parti'den İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylığı müracaatımı yarın (cuma) sabah Ankara'da Genel Merkezimizde yapacağım." dedi.

ÇANDEF BAŞKANI AYDIN: ÇANKIRILI İSİMLERİN LİSTELERDE 
SEÇİLEBİLECEK YERLERDE OLMASINI İSTİYORUZ
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan ziyarette ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın da bulundu. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Aydın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'a "Biz İstanbul'da yaşayan Çankırılı hemşehrilerimizin siyasi platformlarda yer almasını istiyoruz. Federasyonumuzun Kurucu ve Onursal Başkanı Ömer Lütfi Özenç'i listelerde iyi yerlerde görmek istiyoruz. Kendisini desteklediğimizin ve arkasında olduğumuzun göstergesi olarak burada bulunuyoruz." dedi. İl Başkanı Ersin Beyaz da yaptığı konuşmada "Partimizin İstanbul yönetim kademelerinde bulunan arkadaşlarımın da milletvekili seçilmeleri en büyük arzumuzdur. Onlar ne kadar çok olursa, İstanbul yönetimi olarak bizler de güçlü oluruz. Ömer Lütfi Özenç de il yönetiminde katkıları olan çok değerli bir arkadaşımızdır. Onu da TBMM'de bizleri mutlu edecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

iyi-parti-omer-ozenc-candef-resim-05.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum