1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ömer Lütfi Özenç "Değer Beşiktaş Ekibi" içerisinde Denetim Kurulu’na aday

Ömer Lütfi Özenç "Değer Beşiktaş Ekibi" içerisinde Denetim Kurulu’na aday

Ortakses.com'un sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç "Değer Beşiktaş Ekibi" üyesi olarak Beşiktaş kongresinde 'denetim kurulu üyesi' adayı olarak seçimlere giriyor.

A+A-

Değer Beşiktaş sloganı ve "Beşiktaşlı olmak elini taşın altına koymaktır" mottosu ile yola çıkan "Değer Beşiktaş Ekibi", Mali Müşavir / Bağımsız Denetçi Suat Anıl başkanlığında 28 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu'nda BJK Denetim Kurulu’na aday. Deneyimli ekip adına Suat Anıl güvenilir, adil ve bilgi odaklı bir denetim mekanizması kurmak üzere göreve talip olduklarını bildirdi. 

Her biri alanında tecrübe sahibi adayların arasında Suat Anıl’ın yanı sıra ortakses.com sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Şişli Belediye Başkan yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, Avukat/Spor Hukukçusu Zümrüt Yezdani Kedik, Yeminli Mali Müşavir - Bağımsız Denetçi Fahri Hikmet Köker, CFO - Mali İşler Direktörü  Murat Engin Aydoğan ve Mali İşler ve Finans Direktörü - Mali Müşavir - Bağımsız Denetçi Sinan Bağlan yer alıyor. 

Denetim Kurulu Başkan Adayı Suat Anıl, açıklamasında "Bilgi ve tecrübemizi, tutkumuz Beşiktaş'ımıza en iyi şekilde aktarmak için aday olduk. Beşiktaş’ın değerlerinden ilham alarak çıktığımız bu yolda, Beşiktaş'ımıza 'değer' diyoruz. Ve ekliyoruz, biz Beşiktaşlılar sadece özümüzden yani Beşiktaş’tan güç alırız. Camiamız ve değerlerine tutku ve sadakatle bağlıyız. İşte bu duygularla en iyi bildiğimiz işi kulübümüz için yaparak, Beşiktaş’a güç katmaya talibiz. Sorumluluğu Beşiktaş’a, genel kurul üyelerine ve taraftara karşı olan, Beşiktaş’ın değerlerini ilkelerinin ilk sırasına yerleştiren bir denetim kurulu için adayız." dedi...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum