1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Ölmek istiyorum' diye ağladı!

'Ölmek istiyorum' diye ağladı!

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil kendisini durdurmaya çalışan polis otosuna çarptı.

A+A-

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan ekip otosuna arkadan gelen tır vurdu. 2 polis memurunun hafif şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan kaza sonrası kaçmaya devam eden otomobil bir evin bahçe duvarına çarparak durdu. Kaza sonrası kaçan otomobilin sürücüsü Rıfat Hışır ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Teke yaralandı. Kanlar içerisinde yerde yatan araç sürücüsü Rıfat Hışır'ın, "Ölmek istiyorum ölmek. Yaşamak istemiyorum" diye gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

POLİSİN 'DUR' İHTARINA UYMADI
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Konya-Ereğli karayolunda saat 02.00 sıralarında rutin yol uygulaması esnasında durumundan şüphelendikleri 42 BJT 19 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Otomobil ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Ekiplerin peşine düştüğü şüpheli otomobil kendisini durdurmaya çalışan ekip otusuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan polis aracına arkadan gelen tır vurdu. Kazada polis memurları Tayip Ballık ve Ali Çaldağ hafif şekilde yaralanırken şüpheli araç kaçmaya devam etti.

ÖLMEK İSTİYORUM, YAŞAMAK İSTEMİYORUM
Takip edilen otomobil yaklaşık 10 dakika sonra merkez Karatay ilçesi Yediler Mahallesi Ergürü Sokak içerisinde bir evin bahçe duvarına çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle sürücü Rıfat Hışır (26) ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Teke (35) yola savrularak yaralandı. Kaza sonrası kanlar içerisinde yerde yatan araç sürücüsü Rıfat Hışır, 'Ölmek istiyorum ölmek. Yaşamak istemiyorum' diye gözyaşı döktü. Diğer yaralı Mustafa Teke ise,"Arabam gitti ben ne diyeyim şimdi. Rıfat niye durmadı bilmiyorum valla. Ben alkollü değilim. Bir bira içtim. Alkolde bir sıkıntı yok benim. Eşimle kavga ettik. Canım sıkıldı da Rıfat ile şöyle bir turlayalım dedim. Rıfat'a çok kez ikaz ettim ama Rıfat durmadı. Çek sağa en fazla 500-1000 lira ceza yeriz dedim. Ama o durmadı. Kafasının bozuk olduğunu ve durmayacağını söyledi. Sonra duvara çarparak durabildi. Polis aracında ne hasar varsa ben hepsini ödeyeceğim. Yapalibeceğim ne varsa, elimden ne geliyorsa maddi manevi hepsine razıyım. Daha önce kaza yaptığım için ben korkarım böyle şeylerden" dedi.

POLİS YARALI SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNE BATTANİYE ÖRTTÜ
Polis, yaralı halde yerde ağlayan ve üşüdüğünü belirten Rıfat Hışır'ın üzerine battaniye örttü. Alkollü oldukları ve bali çektikleri öğrenilen yaralı sürücü ve arkadaşı olay yerine gelen ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza yapan otomobilin koltuklarının altında ise bali kutusu bulundu. Yapılan araştırmada daha önce kaçan otomobilin camlarındaki siyah filmden dolayı ceza yazıldığı ve trafikten men kararı olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazadan sonra hastaneye kaldırılan polis memurlarının da durumlarının iyi olduğu belirtildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.