1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. O hemşire ölü bulundu

O hemşire ölü bulundu

İngiltere’de Prens William’ın hamile eşi Kate Middleton’ın (30) tedavi gördüğü hastanede Avustralyalı radyocular tarafından pazartesi gecesi işletilen hemşire dün ölü bulundu.

A+A-

Kral Yedinci Edward Hastanesi’nde 4 yıldır çalışan evli ve iki çocuk annesi Jacintha Saldanha’nın (46) intihar ettiği sanılıyor. Polis, Saldanha’nın ölümü hakkında “herhangi bir şüphe bulunmadığını” açıkladı ve ölüm nedeni için “otopsi sonucunun bekleneceğini” duyurdu. Hastane Müdürü John Lofthouse,  ölüm nedeni hakkında bilgi vermezken Saldanha’nın “birinci sınıf bir hemşire olduğunu” söyledi.  Lofthouse “Sydney’s 2Day FM sunucuları Mel Greig ve Michael Christian’ın telefon şakasının kurbanı olduğunu da doğruladı. Prens William ve Kate Middleton’ın sarayından yapılan açıklamada ise “Cambridge Dük ve Düşesi’nin “Ölümden derin üzüntü duyduğu” belirtildi. Açıklamada telefon şakasından ötürü “hastane çalışanlarından hesap sorulmadığı”, hatta şakanın kurbanı “hemşirelere destek verildiği” kaydedildi. 

SÜRESİZ AÇIĞA ALINDILAR
Saldanha’nın ölümü “tarihin en büyük kraliyet şakasını” yaptıklarını iddia eden Greig ve Christian’ı da “şok etti”. Radyonun sahibi Southern Cross Austereo şirketinden yapılan açıklamada sunucuların ölümden çok etkilendiği ve “ikinci bir emre kadar programdan uzaklaştırıldıkları” bildirildi. Greig ve Christian Hastaneyi arayıp kendilerini Kraliçe 2. Elizabeth ve William’ın babası Prens Charles olarak tanıtıp bilgi vermişti. Telefonu açın Saldanha sadece “Hanımefendi  lütfen bir saniye bekleyin” diyerek telefonu Kate’in durumu hakkında daha fazla bilgiye sahip bir başka hemşireye vermişti. Greig ve Christian “bu şakayı herkes yapmak isterdi” diyerek kendilerini savunsalar da sonradan özür dilemek zorunda kaldılar. Kate Middleton ise önceki gün taburcu olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.