1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Munzur kıyısında kavga eden kampçılar boğuldu

Munzur kıyısında kavga eden kampçılar boğuldu

Munzur Çayı kıyısında kavga eden 2 kampçı boğuldu.

A+A-

TUNCELİ'nin Munzur Çayı kıyısında kamp yapan gruptan iki kişi bu sabah bilinmeyen nedenle kavga etti. Kavga sırasında 25 yaşındaki Gökhan Kılıç suya düşünce, kavga ettiği arkadaşı 27 yaşındaki Kenan Eren onu kurtarmak için suya atladı. Ancak çayda sürüklenen Kılıç ile Eren kayboldu. İki arkadaşın cansız bedenleri Uzunçayır Baraj Gölü'nde bulundu.

Tunceli'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Munzur Kültür ve Doğa Fesitvali' için kente gelen Gökhan Kılıç ile Kenan Eren, dün geceyi Munzur Çayı kıyısında kurdukları çadırda diğer arkadaşları ile birlikte geçirdi. İddiaya göre bugün saat 06.00 sıralarında Kılıç ile Eren arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Munzur Çayı kıyısındaki kavga sırasında Gökhan Kılıç, dengesini kaybederek suya düştü. Kılıç'ın suda sürüklendiğini gören kavga ettiği arkadaşı Kenan Eren de onu kurtarmak için suya atladı. Ancak iki arkadaş da suda kayboldu.

Kılıç ve Eren'i bulamayan arkadaşları durumu yetkililere bildirdi.

CESETLERİ BARAJDA BULUNDU

Tunceli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları aramada Gökhan Kılıç ile Kenan Eren'in cesetlerini akıntıya kapılıp 150 metre kadar sürüklendikleri Uzunçayır Baraj Gölü'nde buldu. Kılıç ile Eren'in cesetleri sudan çıkarılarak Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi nüfusuna kayıtlı Gökhan Kılıç ile Erzurum'un Hınıs İlçesi nüfusuna kayıtlı Kenan Eren'in cesetleri daha sonra otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.