1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Muharrem İnce, Yalova İl Kongresinde Konuştu

Muharrem İnce, Yalova İl Kongresinde Konuştu

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, partisinin Yalova İl Kongresi’nde barış sürecini değerlendirdi.

A+A-

Süreçle ilgili MİT ve Başbakan dışında kimsenin bilgisinin olmadığını söyleyen İnce, teröristlerin sınır dışına çıkışlarıyla ilgili ise, "Silahlar gömülmedi sadece ülke değiştirdi" dedi.

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, partisinin Yalova Merkez İlçe Danışma Kurulu'na katıldı. Toplantıda konuşan İnce, “Bu süreç önce Kürt sorunu olarak başladı, Milli Birlik projesiyle devam etti. Sonra barış süreci oldu, sonra İmralı süreci oldu, şimdi ise barış süreci oldu. Bu sürecin adında bile bir anlaşma yok, bir ay sonra bu sürecin adının ne olacağını kimse bilmiyor. Süreç hakkında Cumhurbaşkanı, parlamento, muhalefet partileri, Bakanlar Kurulu dahi bilgi sahibi değil. Ancak MİT Müsteşarı, Başbakan ve Öcalan ne olup bittiğini biliyor” dedi.
 
Silahların gömülmediğini sadece ülke değiştirdiğini söyleyen İnce, "Silahlar ne sustu ne gömüldü. Silahlar sadece ülke değiştirdi. Bu süreci de silah tüccarları yönlendiriyor. Hükümetin bile bir yol haritası yok.
 
Karşılıklı görüşmeler sonrasında yapılan açıklamaların altında bile tehdit unsurları var" diye konuştu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.