1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Millilerden kötü final! Maalesef küme düştük!

Millilerden kötü final! Maalesef küme düştük!

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Milli Takımımız, son maçında İsveç'e 1-0 yenildi ve grubu son sırada tamamlayarak C Ligi'ne düştü. 

A+A-

A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup 4. karşılaşmasına Rusya ile yaptığı son maçın ilk 11'ine göre iki değişiklikle İsveç maçına çıktı.  Oğuzhan Özyakup'un yerine Yunus Mallı, ısınırken sakatlanan Serdar Aziz yerine ise Kaan Ayhan ilk 11'de forma giydi. 

Mücadeleye hızlı başlayan milli takımımız oldu. Henüz 1. dakikada Cengiz ile Olsen'in kalesini yoklayan millilerimiz, ilk yarıda Yunus Mallı ve Hakan ile çok net iki fırsat kullanamadı. İsveç ise ilk yarıda önemli bir tehlike yaratamadı. 

2. yarıya daha iyi başlayan konuk takım oldu. Üst üste gelen rakip atakları savuşturan Millilerimiz daha sonra oyunu dengelemeyi başardı. Ancak 70. dakikada Okay'ın Berg'e müdahalesine hakem penaltı dedi. Atışı kullanan Granqvist topu ağlara gönderdi ve konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 

Kalan bölümde aradığımız golü bir türlü bulamayınca mücadele 1-0 İsveç'in üstünlüğüyle sona erdi. Böylece 3 puanda kalan milliler, grubu son sırada tamamlayarak C Ligi'ne düştü. A Ligi'ne çıkacak takım ise İsveç-Rusya maçından sonra belli olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.