1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mikrop eros oldu bulaştı

Mikrop eros oldu bulaştı

Sevgililer Günü, İzmir'de farklı kutlandı. Maksim Gazino'da sahne alan Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş giyindiği eros kanat ve ok'u ile sevgililerin karşısına çıktı.

A+A-

Tüm dünyada olduğu gibi hem ülkemizde hem de İzmir de bu özel gün çok renkli geçti. Maksim Gazino'da O Ses Türkiye'nin başarılı isimlerin den Fatma İşcan duru sesi ve güzelliği ile aşk dolu şarkılar  söyledi. Hemen ardından sahne alan Pop Star 3.sü Bora Narin güçlü sesi ile herkesi büyüledi.

Farklı mekanlar da  Bir çok ünlü sanatçının akın ettiği İzmir de her yıl olduğu gibi bu yılda Mikrop Hikmet farklı sahnesi ve kostümü ile dikkatleri çekti. Sahneye çıkar çıkmaz elindeki Oku izleyicilere doğru nişan alması tatlı bir paniğe neden oldu. Farklı sahne performansı ile dikkatleri çeken ünlü şovmen şarkıcı  evlenme teklifinde bulunan bir genci sahneye aldı. Gence diz çöktürüp evlenme teklifi yapmasını isteyince salondan büyük alkış aldı.aldı. Maksim gazinosunu hunca hınç dolduran misafirler ' Mikrop Yine Mikropluğunu yaptı' dedi.

Maksim Dancer Show ekibi sevgililer gününe özel dansları ile göz doldururken Şirret bacı tiplemesi herkesi kahkahaya boğdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.