1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MHP'nin Ankara adayı: Melih Gökçek

MHP'nin Ankara adayı: Melih Gökçek

MHP'nin Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melih Gökçek'i göstereceği öğrenildi. MHP'li kaynaklara göre; Melih Gökçek ile temas halinde bulunuluyor.

A+A-

Cumhur İttifakı’nın dün resmen askıya alınmasının ardından MHP’den flaş bir hamle geldi. MHP’li kaynaklar 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerde Ankara’dan, Melih Gökçek’i aday göstermek istediklerini açıkladılar. İddia üst düzey MHP’yi yöneticiler tarafından da doğrulandı.

Melih Gökçek tarafından konuyla ilgili henüz bir açılama yapılmadı ancak Gökçek bu iddiadan 17 saat önce attığı tweette AKP/MHP ittifakının bozulmaması çağrısında bulunmuştu.

Gökçek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetim seçimlerinde AK Parti/MHP seçim ittifakının bozulmasına kimler seviniyor? Sevinenlere bakın. Yorumu rahat yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ittifak başarı getirmişti. Yerel seçim ittifakını yapalım, küresel ve yerli işbirlikçilerin oyununu bozalım”

melih_gokcek-1.jpg

GEÇEN YIL İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI
Melih Gökçek son yerel seçimlerde AKP’nin adayı olarak başkanlık koltuğuna oturmuş, geçtiğimiz yıl Ekim ayında ise Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası görevinden istifa etmişti.

Gökçek, 1994’den beri Ankara’nın belediye başkanıydı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.