1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. MHP'de 'Başbuğ'un' yerini Erdoğan aldı

MHP'de 'Başbuğ'un' yerini Erdoğan aldı

MHP Antalya İl Başkanlığı'nın Korkuteli'nde düzenlediği bayramlaşma şenliğinde, alana Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin posterleri asıldı. MHP'nin efsane lideri Alparslan Türkeş'in ise posterine yer verilmedi.

A+A-

MHP'nin program ve toplantılarında Atatürk ve Devlet Bahçeli posterleri ile birlikte yer alan Alparslan Türkeş posterinin yerini partili cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri aldı.

MHP Antalya İl Başkanlığı'nın Korkuteli'nde düzenlediği bayramlaşma şenliğinde MHP'nin efsane lideri ve Ülkücü Hareket'in Başbuğ'u Alparslan Türkeş'in posterine yer verilmedi.

AKP ile Cumhur İttifakı'nın kurulmasının ardından MHP'nin etkinliklerinde, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri de kullanılırken, partinin kurucusu ve efsanevi lideri Alparslan Türkeş posterleri asılmamaya başlanmıştı. Bu duruma son örnek Antalya'da yaşandı. MHP Antalya İl Başkanlığının Korkuteli Taşkesiği Mahallesi'nde dün düzenlediği ve milletvekillerinin de katıldığı bayramlaşma şenliğinde Erdoğan'la Bahçeli posterleri yan yana yer alırken, Alparslan Türkeş'in posterinin asılmaması dikkati çekti. antalya2_1.jpg

Yeniçağ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.