1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. MHP binasına ilginç pankart

MHP binasına ilginç pankart

Düzce'de MHP'liler parti binasına astıkları ilginç pankartla TBMM'de dün 4 bakanla ilgili yapılan Yüce Divan oylamasını protesto etti.

A+A-

TBMM'de 4 bakan için yapılan oylamanın sonucunu protesto etmek isteyen MHP'liler ilginç bir pankart hazırladı. Parti binasına asılan pankartta 'Milletle oyun oynuyorlar' yazısının altına 'H', 'S', 'Z' harfleri yazılarak, altına da 'Boşlukları siz doldurun son hakkınız' yazıldı.

Meclis'te yapılan oylamada tiyatro seyrettiklerini belirten MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, "Oyuna dahil olmak istemiyoruz. Yüce Divan'a sevk edilmesi gerekenlerin kendi içinde oyun oynayarak milletin gözünün içine baka baka kendilerini aklamak için yaptıkları tiyatroya MHP Düzce İl Teşkilatı olarak bizde eşlik etmek istedik. Vatandaşın gözünün içine baka baka oyalamaya girmeleri ve aklanmaları bizleri üzdü. Ama AKP'li vekillerin içinde 48 milletvekili sayesinde fire verildi. Biz bu fireleri Yüce Divan'da kendilerinin temizlenmesi gerektiği olarak algıladık. Görüntülerin tapelerin gerçek olduğu söylenmesine rağmen bununla ilgili haber yapılmaması konusunda yazı yazılmasına rağmen saklanarak mecliste aklama tiyatrosu oynandı" dedi.

Pankarttaki boşlukların vatandaşlar tarafından doldurulması gerektiğini söyleyen Danışmaz, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bundan hırsız, halsiz, haksız, hadsiz, huysuz kelimeleri de çıkar. Meclis'te haksızlık yapıldı. AKP'li milletvekilleri adaleti hiçe sayarak eski bakanları koruma altına aldı. Asıl oylamada yani 7 Haziran 2015 seçiminde cevabı halk verecek. Aynı zamanda oylamada sayın Egemen Bağış'ın oyunu kullanırken Türk Milleti'nin gözünün içine baka baka sandığa oy pusulasını fırlatması hiç hoş hareket değildi. Bu kamuoyu ile dalga geçmek anlamına geliyor. Türk Milleti 7 Haziran'da cevabı verecektir. Bu pankart ilerleyen günlerde mutlaka birileri tarafından kaldırılacaktır. Bu pankart kimi neden rahatsız ediyor anlamıyoruz. Biz sadece oynanan tiyatro oyununa karşılık vermek istedik. Vatandaşlarımızın alfabetik harflerle boşlukları doldurmasını bekliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.