1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Metrobüs üzerinde erkek cesedi

Metrobüs üzerinde erkek cesedi

Zincirlikuyu'da bir metrobüs üzerinde erkek cesedi bulundu.

A+A-

Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndaki bir metrobüsün üzerinde bir ceset bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri metrobüsün üzerindeki kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonuna gelen metrobüs şoförü servise çıkacağı sırada bir kişinin metrobüs üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. Metrobüs şoförü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrobüs üzerine çıkarak hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.
 
KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR
 
Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu' nda park halindeki metrobüsün üzerinde sabah saatlerinde fark edilen 35-40 yaşlarındaki bir erkeğe ait cesedin kimliği araştırılıyor. Son olarak cumartesi gecesi Avcılar-Zincirlikuyu hattında çalıştığı belirlenen 34 TN 2928 plakalı metrobüsün daha sonra, Zincirlikuyu İstasyonu'na park edildiği belirlendi.
 
ŞOFÖR KONUŞTU
 
Polisin ifadesine başvurduğu metrobüs şoförü, "Cumartesi gecesi Sefaköy Mevkii'nde hareket halinde iken bir gürültü duydum. Aşağıya inip kontrol ettim. Bir şey fark etmeyince yoluma devam ettim" diye konuştu.
 
Sabah saatlerinde üst geçitten yürüyen bir çevre sakinin fark etmesi üzerine, görevliler metrobüsün tavanında hareketsiz yatan kişiyi fark etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk incelemede şahsın öldüğü anlaşıldı. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri metrobüs üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeden sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İlk incelemede ceset üzerinde kesici ya da delici alet yarası fark edilmedi. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.