1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mert Nobre Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılıyor mu?

Mert Nobre Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılıyor mu?

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Spor Toto Süper Lig'de 9 gol atarak takımın en golcü oyuncusu olmayı başaran Mert Nobre hakkında çıkan ayrılıyor haberlerini yalanladı.

A+A-

 

Mersin İdmanyurdu'nun golcü futbolcusu Mert Nobre'nin Rusya Premier Ligi'nde mücadele eden Mordovia Saransk ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. 
 
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Nobre'nin sezonun ikinci yarısında da Mersin İdmanyurdu formasını terleteceğini söyledi. 
 
Son dönemde adı sıkça transfer haberleriyle gündeme gelen Nobre'nin zaman zaman bundan dolayı sıkıntı yaşadığını, ancak oturup konuştuklarını ve sıkıntıyı giderdiklerini anlatan Kahramanlı, şunları kaydetti: 
 
''Nobre'nin bir yere gittiği yok, bugün takımla beraber kampa katılıyor. Bugüne kadar birçok takımla adı geçen Nobre, bir iki gündür de Mordovia Saransk ile anılıyor. Nobre'nin bu kulüple anlaştığı yazılıp çiziliyor. Oysa ki, bize bu kulüpten ne bir teklif geldi, ne de gelip kapımızı çalan oldu. Belli ki, birileri Nobre üzerinden reklam yapmaya çalışıyor. Takım, bugün Antalya'da kampa girecek. Ümit ediyorum ki, iyi bir devre arası geçirip, sezon başladığında içinde bulunduğumuz sıkıntılı yerden kurtulacağız.'' 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.