1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meral Akşener’in evinin önünde toplanarak slogan atanlar beraat etti!

Meral Akşener’in evinin önünde toplanarak slogan atanlar beraat etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evinin önünde geçtiğimiz yıl Ekim ayında izinsiz gösteri yaparak, slogan atan ve o dönemin Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Örgütü yöneticileri ile üyelerinin yargılandığı davada tüm sanıkla

A+A-

İstanbul Üsküdar'da geçtiğimiz yıl Ekim ayında, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in evinin önünde aralarında MHP Üsküdar İlçe yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık bir grup slogan atmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Akşener'in evinin önünde toplanan kişiler hakkında “tehdit” ve “hakaret” suçlarından dava açmıştı. Mahkeme, sanıkların üzerlerine atılı hakaret ve tehdit suçlarından ayrı ayrı beraatlerine karar verildi.

“PROTESTO HAKLARINI KULLANDILAR”
Anadolu 22. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına, tutuksuz 15 sanık ile Akşener'in avukatı Meral Alemdar ve sanık avukatları hazır bulundu. Duruşmada söz alan Akşener'in avukatı Meral Alemdar şikayetlerinin devam ettiğini söyledi. Sanıklar vekili Hatice Akkaya ise, müvekkillerinin protesto haklarını kullandığını savunarak, beraatlarını talep etti. Davayı karara bağlayan mahkeme, tutuksuz 16 sanığın “tehdit” ve “hakaret” olarak nitelendirilen suçlarından ayrı ayrı beraatlarına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.