1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener, Süleyman Soylu’nun istifasını değerlendirdi

Meral Akşener, Süleyman Soylu’nun istifasını değerlendirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevinden istifa etmesini değerlendirdi.

A+A-

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanması sorumluluğunun her yönüyle kendisine ait olduğu belirten Soylu, “Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı” demişti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, “Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER’DEN İLK AÇIKLAMA
Meral Akşener, Soylu’nun istifasını değerlendirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Hatayı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir. Sayın Süleyman Soylu’ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Aynı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat’tan ve Tarım Bakanı’ndan da bekliyorum…"

AYTUN ÇIRAY: KENDİSİNİ SAYIN ERDOĞAN İÇİN SİPER ETTİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevinden ayrılmasını değerlendiren İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Soylu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “kendini siper ettiğini” belirtti. Çıray, “Sayın Süleyman Soylu için hayırlı olsun. Kendisini Sayın Erdoğan için siper etti. Bu yeni rejimde tokmak bir kişide davulu taşıyan hapı yuttu” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.