1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meral Akşener: Abdullah Gül tarihi kararı o gece verecek

Meral Akşener: Abdullah Gül tarihi kararı o gece verecek

Akşener, gazetecilerin Gül ve Davutoğlu’nun parti kuracağı iddialarına ilişkin sorularına "Sayın Gül çapındaki bir siyasetçi bugün onu yapmaz. 31 Mart akşamı çıkan sonuç bunu belirler." diye yanıt verdi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir grup gazeteciyle buluştu.

Akşener, CHP ile yapılan ittifaka ve seçim sürecine değindi. Akşener’in konuşmasındaki en dikkat çeken yer ise, bir süredir dillendirilen Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti kuracağına ilişkin iddialara ilişkin sözleriydi.

“31 MART AKŞAMI ÇIKAN SONUÇ BUNU BELİRLER”
BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’ın haberine göre; Akşener, gazetecilerin Gül ve Davutoğlu’nun parti kuracağı iddialarına ilişkin soruları üzerine ise şu yanıtı verdi:

"Seçime giderken böyle bir parti kurulmaz diye düşünüyorum. Genellikle siyasi çalışmaların özelliği seçim sonrasını görmektir. Yani 31 Mart akşamı çıkan sonuçlar itirazları doğurur. Bütün siyasi partiler açısından söylüyorum. Siyaset gerekçesiz olamıyor.

Dolayısıyla 'Hadi, canım istedi parti kurduk' demekle olmuyor. Bir büyük mücadeleyi veriyorsunuz, gerekçen olması gerekiyor. Ben Sayın Gül'ü uzun zamandır tanır, sayar ve saygı duyarım. Sayın Gül çapındaki bir siyasetçi bugün onu yapmaz. 31 Mart akşamı çıkan sonuç bunu belirler."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.