1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mardin'de kardeş cinneti

Mardin'de kardeş cinneti

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde 25 yaşındaki M.Z., ablası 33 yaşındaki Gülcan Zengin ile onu kuma olarak İzmir'e götürmek isteyen 53 yaşındaki Celal Özgün'ü tabancayla öldürdü. M.Z., çifte cinayetin ardından polise gidip teslim oldu

A+A-

Olay, Kızıltepe’nin Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi üzerindeki 138/5 numaralı evde, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İzmir’de yaşayan ve evli olan Celal Özgün, memleketi Kızıltepe’ye gelerek, Gülcan Zengin’i kuma olarak götürmek üzere ailesinden istedi. Kızın ailesinin talebi kabul etmesi üzerine dün akşam Özgün ile Gülcan Zengin’in aile arasında sözleri kesilip, nişan yapıldı.

Zengin Ailesi’nin oğulları M.Z., ablasının kuma olarak gitmesini istemeyerek bu olaya karşı çıktı. İnşaatlarda bekçi olarak çalışan M.Z., sabah saatlerinde evlerine geldiğinde ablası Gülcan Zengin ile Celal Özgün’ü birlikte mutlu bir şekilde görünce öfkelendi. M.Z., evde bulunan tabancayı alarak Celal Özgün ve ablasına kurşun yağdırdı. İki kişi de olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Cinayetlerin ardından polise giden M.Z., ablası ve onunla evlenmek isteyen kişiyi öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine eve giden polisler, 2 kişinin cansız bedenlerini buldu. Cesetler otopsi yapılmak üzere Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ablası Gülcan Zengin’i ve Celal Özgün’ü öldüren M.Z., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.