1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mansur Yavaş: Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum

Mansur Yavaş: Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i makamında ziyaret etti. İki ismin görüşmenin ardından açıklama yaptı.

A+A-

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “aday olması” çağrıları yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

‘KENDİMİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK GÖRÜYORUM’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İYİ Parti lideri Meral Akşener görüşmesi yarım saat sürdü. İki isim görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı çağrıları yapılan Yavaş, bu açıklamalarla ilgili, “Bazen bu tür konuşmalara şahit oluyoruz ama çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Çünkü ben siyasetin içinde bir insan değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim. Açıklamalar benim bilgim ve rızamın dışında. Ben de görevimin başındayım” dedi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti’den istifa ederek Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mansur Yavaş’ın adaylığını desteklediklerini belirterek açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın öncesinde ve sonrasında Yavaş kanadından cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiaları reddedilmiş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin getirdiği görevlerin yerine getirilmeye devam edeceği ifade edilmişti.

Millet İttifakı üyesi liderlerini dönem dönem ziyaret eden Mansur Yavaş, son olarak 13 Ocak tarihinde İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.