1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mangal yaparken maganda kurbanı oldu

Mangal yaparken maganda kurbanı oldu

Bursa'da arkadaşlarıyla gittiği ormanlık alanda mangal yakan İhsan Tunçay, rastgele havaya ateş açmaması için uyardığı kişi tarafından göğsünden vuruldu. Tunçay, ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

A+A-

 

Eşinden ayrılan ve işsiz olan bir çocuk babası İhsan Tunçay, 7 arkadaşıyla birlikte mangal yapmak için ormanlık alanda bulunan barakaya gitti.

Tunçay, mangalı yaktığı sırada baraka civarında havaya rastgele ateş eden kişilere "Neden ateş ediyorsunuz? Burada biz de varız" diye uyarıda bulundu.

Tunçay ve arkadaşları ile tartışan karşı gruptan kimliği belirlenemeyen bir kişi, tabancasını bu kez onlara doğrulttu ve art arda tetiğe bastı. Kurşunlardan biri göğsüne saplanan Tunçay, kanlar içinde yerde kaldı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla ağır yaralı halde Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tunçay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

’UMUT VARSA EĞER, YAŞAMAYA DEĞER’ 

Polise ekipleri olayın ardından kaçıp ortadan kaybolan cinayet şüphelisini yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatılırken, acı haberi alan Tunçay’ın yakınları ise hastaneye akın etti.

 

Tunçay’dan geriye ise sosyal paylaşım sitesinde 4 yaşındaki kızı Eylül ile çektirdiği mutlu anlara ait fotoğraflar kaldı. Tunçay’ın sayfasına yazdığı ’Umut varsa eğer, yaşamaya değer’ cümlesi de dikkat çek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.