1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Larin coştu, Kartal Vodafone Park'ta şov yaptı!

Larin coştu, Kartal Vodafone Park'ta şov yaptı!

Beşiktaş, Vodafone Park'ta 2018-2019 sezonun ilk resmi maçında UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup etti ve adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

A+A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, turun ilk maçında rakibini 2-0 mağlup eden kadroyu bozmadı. Siyah-beyazlı ekipte ilk maçta olduğu gibi kalede Tolga Zengin görev yaptı. Geri dörtlüde Gökhan Gönül, Necip Uysal, Fatih Aksoy ve Caner Erkin yer alırken, savunmanın önünde Tolgay Arslan, Adriano ile Medel görev yaptı.

Hücumda Jeremain Lens ve Ryan Babel'in destek verdiği Beşiktaş'ta forvet hattında Cyle Larin şans buldu.

Karşılaşmanın 31. dakikasında Beşiktaş, Jeremain Lens'in topuk pasında Cyle Larin'in golüyle 1-0 öne geçti. 43. dakikada yine Jeremain Lens'in pasında topla buluşan Caner Erkin farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının 61. dakikasında Cyle Larin Caner Erkin'in ortasında kafa vuruşuyla top ağlara gönderdi ve farkı 3'e yükseltti. 74. dakikada Caner Erkin'in asistinde Oğuzhan Özyakup kafa vuruşuyla farkı 4'e yükseltirken 79. dakikada Gökhan Töre'nin asistinde Cyle Larin 3. golünü attı ve hat-trick'i tamamlarken skor 5-0'a geldi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Vagner Love ile penaltıdan bir gol daha bulan Beşiktaş 6-0'la kazandı.

Karşılaşma bu sonuçla temsilcimiz Beşiktaş'ın 6-0 galibiyetiyle sonuçlandı ve tur atlayan taraf oldu.

Beşiktaş, 3. ön eleme turunda Avusturya Ligi ekiplerinden LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Norveç temsilcisi Lillestrom ile eşleşen ve sahasındaki ilk maçı 4-0 kazanıp, deplasmanda da 2-1 galip gelerek turu geçen Avusturya ekibi, bir sonraki turda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bir sonraki turda ilk maç 9 Ağustos'ta İstanbul'da, ikinci maç ise 16 Ağustos'ta Avusturya'da oynanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.