1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Korse içine saklanmış yaklaşık 5 kilo toz esrar bulundu

Korse içine saklanmış yaklaşık 5 kilo toz esrar bulundu

Harem Otogarı'nda görevli polis ekipleri, herkes tişört giyerken kat kat kazak giymiş bir adamdan şüphelendi. Kovalamacanın ardından yakalanan zanlı, 'fıtık hastasıyım' dedi ama...

A+A-

İstanbul Üsküdar'da Yunus ekipleri bir kişinin kat kat kazak giymesinden şüphelenerek durdurmak istedi. Bu sırada şahıs koşarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında yakalanan zanlının üzerinde yaklaşık 5 kilo toz esrar bulundu.

HERKES TİŞÖRT GİYERKEN

Olay Harem Otogarı çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği’nde görevli Yunuslar otogardan çıkan kişilerin kısa kollu tişört giydiğini bir kişinin ise kat kat kazak giyinmesinden şüphelenerek, uzaktan incelemeye başladı. Polisler, tedirgin olan ve şüpheli hareketler sergileyen Mehmet N.’yi (31) durdurmak istedi.

ZULA KORSENİN ALTINDA

Bu sırada Yunus ekiplerinden koşarak kaçmaya çalışan Mehmet N., yaşanan kısa süreli kovalamanın ardından yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde, daha önceden de uyuşturucu satmaktan ve bulundurmaktan sabıka kaydının olduğu tespit edildi. Mehmet N.’nin üst aramasında ise korse giydiği tespit edildi. Polislerin neden korse kullandığını sorması üzerine şüpheli fıtık ameliyatı olduğunu bu yüzden korse kullandığını söyledi. Üst aramasına devam eden polis korse içine saklanmış yaklaşık 5 kilo toz esrar ele geçirdi.

DİYARBAKIR’DA YETİŞTİRİP İSTANBUL’A SATIYOR

Gözaltına alınarak Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu Polis Merkezi’ne getirilen Mehmet N., burada verdiği ifadesinde, esrarı Diyarbakır’da kendi tarlasında yetiştirdiğini, yakalanmamak için sürekli olarak farklı yöntemler denediğini ve bu yöntemi çok duyduğunu belirtti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.