1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Konya'da Polis ağaçta esrar aradı

Konya'da Polis ağaçta esrar aradı

Konya'da, uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla 2 evin çatılarında, sobaların içinde ve ağaçların tepesinde uyuşturucu arayan polis ekipleri operasyonda 1'i kadın 8 kişiyi gözaltına aldı

A+A-

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Karatay İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 2 ailenin evine şafak operasyonu düzenledi. Baskında 8 kişi gözaltına alındı.

Polis, evlerin çatısında, kömürlüklerinde, sobaların içinde, ağaçların tepesinde ve otomobillerde uyuşturucu aradı. Kokuya duyarlı olan eğitimli ’Ares’ adlı köpekle de yapılan aramalarda satışa hazır paketler halinde bir miktar eroin, esrar ve hap ele geçirildi.

ESRAR İÇERKEN DAHA İYİ UYUŞTURMASI İÇİN...

Şüphelilerin esrar ve eroini içerken kullanmak üzere daha iyi uyuşturması için pet şişeden nargileye benzer bir düzenek hazırladığı ortaya çıktı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.