1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kocaman Yönetime İsyan Etti!

Kocaman Yönetime İsyan Etti!

G.Birliği maçı sonrası G.Saray'ı hedef alan Aykut Kocaman'ın asıl derdi ortaya çıktı.

A+A-

 

G.Birliği maçı sonrası çizgisinin dışına çıkıp, ezeli rakipleri G.Saray'ı hedef alan açıklamalarıyla sabrının taştığını gösteren F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın asıl derdi sarı-lacivertli yönetimle.. 

3 Temmuz sürecinde psikolojik çöküş yaşayan, bu sene de zirveye oynadığı 3 kulvarda da çok yıpranıp sezon ortası istifa noktasına gelen başarılı hoca Aziz Yıldırım ve kurmaylarından bir türlü destek alamamaktan şikayetçi. 

Saha içi ve saha dışı kulübü zarara uğratan tüm konularda topun hep kendisine atıldığını düşünen Aykut Hoca, idarecilerle arasındaki kopukluktan yakınıyor. Başkanın kardeşi Ali Yıldırım'ın futbol şubesinde olduğu dönemde bu ilişkinin daha sağlıklı yürüdüğüne inanan Kocaman, şimdilerde futbolcuların maddi-manevi sorunlarıyla hatta sözleşmeleriyle bile tek başına ilgilenmek zorunda kaldı. 

TEK BAŞINA KALDI 

Üstelik F.Bahçe'de eskisi gibi Samandıra'ya gelen sabit yönetici de kalmadı.. Saha içinde ve dışında haklarının yendiğine inanan Kocaman, kamuoyu karşısında hep yalnız bırakıldı. Yönetim yapacağı açıklamalarla ve tutumla kendisinin yükünü azaltacağına köşeye çekilip gelişmeleri takip edince bütün sorumluluk Kocaman'ın omuzlarında kaldı. 

Özellikle G.Saray Kulübü'nün başkan ve yönetici nezninde futbol camiasındaki etkinliğini gören Aykut Kocaman, şu sözlerle kendisine bir türlü gelmeyen destekten dert yandı: 

"Artık çok yoruldum.. Yönetimin de sırtımdaki yükü bir an önce alması ve bana destek olması lazım ki ben de kendi işime yani saha içine bakayım. Bazen öyle konular oluyor ki teknik direktörün değil de yöneticilerden birinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor. Başka takımlarda iş böyle yürüse de, bizde böyle gitmiyor."

 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.