1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Klasik Otomobiller Buluştu

Klasik Otomobiller Buluştu

Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte onlarca klasik otomobil tarihi Mimar Sinan Köprüsü üstünde bir araya geldi.

A+A-

Tarihi otomobillerin, tarihi köprü üzerinde buluşması ilginç görüntüler oluşturdu. Gelin arabası olarak bindiği Chevrolet marka otomobili karşısında gören 67 yaşındaki Mukaddes Çelik duygu dolu anlar yaşadı.

Büyükçekmece Belediyesi unutulmayacak bir programa daha ev sahipliği yaptı. Klasik Otomobilciler Derneği ile düzenlenen organizasyonda, onlarca klasik otomobil tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nde bir araya geldi. Haftasonu tatili için Büyükçekmece'yi tercih eden İstanbullular karşısında gördükleri klasik otomobillere hayranlıkla baktı.
 
GELİN ARABASINI KARŞISINDA GÖRDÜ
 
Gelin arabası olarak bindiği Chevrolet marka otomobili karşısında gören 67 yaşındaki Mukaddes Çelik duygu dolu anlar yaşadı. 1967 yılında evlendiğini ifade eden Çelik, "Karşımda görünce gençliğime gittim. Çok duygulandım ve hoşuma gitti. Bu imkanı sağlayancalara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Otomobilleri ilgiyle izleyen yaşlı vatandaşlar ise adeta gençliklerine indi. 7'den 70'e herkes otomobiller ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Programda usta sanatçı Erol Büyükburç'ta mini bir konser verdi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.