1. HABERLER

  2. Kırçiçeği’nden Alaçatı lezzeti

Kırçiçeği’nden Alaçatı lezzeti

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Alaçatı Ot Festivali’nde büyük ilgi gördü. Alaçatı’ya özel hazırlanan lezzetler festivalin gurme ziyaretçilerinden tam not aldı.

A+A-

Radika temasıyla düzenlenen 7. Alaçatı Ot Festivali nedeniyle turizm merkezinde tüm oteller yüksek doluluk oranına ulaşırken Kırçiceği, sunduğu lezzetlerle festivalin ilgi odağı oldu. Festivale özel hazırlanan Şevketi Bostan, Kuşbaşılı, Arapsaçı, Karışık Otlu yumurtalı pideler, festival boyuncu ziyaretçilere ikram edildi.  

Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, Türk turizminde Alaçatı’nın geleneksel yapısını koruyarak öncü bir model olduğunu, özgün doğasının yanında yüksek standartta kaliteli hizmetin sunulması nedeniyle de yerli-yabancı turistin gözdesi haline geldiğini söyledi. İpbaş, “Biz de aynı yüksek standart ve kalitede misafirlerimize hizmet sunmaktan ve bunun karşılığında aldığımız övgüler nedeniyle büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

22 şubesi, 800 çalışanıyla  günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiceği, sahil bölgelerindeki Çeşme, Bodrum, Marmaris ve Söke'de 1 Mayıs tarihinden itibaren misafirlerine 24 saat kesintisiz hizmet verecek. İpbaş, "30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzlerce çalışanımızla nitelikli istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz  deneyimler sunmak için tasarlanmış ve üretilmiş ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir şekilde büyümeyi hedefliyoruz" dedi.

Yalnızca gıda sektöründe değil turizmde de aynı kalitede hizmet vermeye karar verdiklerini aktaran İpbaş, “Bu yıl Çeşme Ayansandra'da yeni açacağımız butik otelimiz İmerhan'la heyecanımız katlandı” dedi. Sakız Adası'na bakan muhteşem bir manzaraya sahip Ayasandra Koyu'ndaki İmerhan'ın, çevreye duyarlı, yeşile dost, akıllı ev sistemine sahip olduğuna dikkat çekep İpbaş, "İmerhan'da her detayı düşündük. Kısaca burası huzur ve mutluluğun doğayla bütünleştiği harika bir yer" diye konuştu. 

Çeşme'nin gıda ve konaklamada kurumsal yapısını tamamlamış markalarla dünya vitrininde de yer alacağını ifade eden İpbaş, "Biz bu topraklarda doğduk. Bu toprakların insanları için çalışırken de en iyisini, en güzelini sunmak görevimiz. Çeşme'yi Çeşme yapan, buradaki kaliteli ve güleryüzlü hizmettir.  Bunlar aynı zamanda Kırçiceği'ni var eden ve ilkelerimiz olan özellikler. Bu nedenle hem mutfağımızla hem de İmerhan ile Çeşme, bu yaz lezzete ve hizmete doyacak" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.