1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kars'ta arazi kavgası! 6 ölü, 6 yaralı

Kars'ta arazi kavgası! 6 ölü, 6 yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edilen 3 yaralı için özel harekat polisleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Sarıkamış ilçesine bağlı Çamyazı köyünde, Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi yüzünden kavga çıktı. Jandarma ekiplerinin sevk edildiği ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Kavgada 4 kişi olay yerinde öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulans ve özel araçlarla Sarıkamış ve Kars Harakani Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 yaralı, tedavi altına alındıkları Sarıkamış Devlet Hastanesindeki rağmen kurtarılamadı.

Bu arada Sarıkamış Devlet Hastanesi önünde de iki aile arasında arbede yaşandı. Jandarma ve polis ekipleri, olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edilen 3 yaralı için özel harekat polisleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Kavgada ölen 6 kişinin cesetleri, Sarıkamış Devlet Hastanesi morguna konuldu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.