1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Joseph Yobo Galatasaray'a meydan okudu!

Joseph Yobo Galatasaray'a meydan okudu!

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Joseph Yobo, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile aralarındaki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta tüm gözler Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına çevrildi. Türk basınının yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'daki yabancı oyuncuların ülkelerinin haber kuruluşları da şampiyonluk yarışını yakından takip etmeye başladı.

''KADERİMİZ KENDİ ELİMİZDE''

Zorlu şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Joseph Yobo açıklamalarda bulundu. Yobo, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray ile oynayacakları derbi maçının belirleyeceğini söyledi. Tecrübeli savunma oyuncusu kaderlerinin kendi elinde olduğunu ve derbinin kafalardaki şampiyonluk sorusunu cevaplayacağını dile getirdi.

GALATASARAY'A VE DÜNYAYA MEYDAN OKUDU

Derbi öncesinde takım arkadaşlarına fazlasıyla güvendiğini getiren Yobo, ''Şampiyonluğa ulaşmak için elimizde iyi bir şans var. Benim takımımın kalite problemi yok. Çünkü takımımızda Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Moussa Sow ve daha bir çok yıldız var. Biz bu takımla dünyanın her kulübüyle maç yapabiliriz'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONU DERBİ BELİRLEYECEK''

Geçtiğimiz sezon kaçırdıkları şampiyonluğa vurgu yapan ve aynı hatayı yapmak istemediklerini dile getiren Nijeryalı futbolcu, ''Bu sezon yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu başarabilirsek Fenerbahçe'de ikinci kez şampiyonluk yaşamış olacağım. Geçtiğimiz sezonun son gününde Galatasaray'a şampiyonluğu kaybettik. Şimdi 5 hafta kaldı ve biz Galatasaray'ın yalnızca 4 puan gerisindeyiz. Ve bir maçımız da sahamızda Galatasaray'la. O maç şampiyonun kim olacağını belirleyecek'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.