1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Jose Mourinho, RT'de yorumculuk yapacak

Jose Mourinho, RT'de yorumculuk yapacak

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda ülkenin saygın haber kanalı RT'de yorumculuk yapacağını açıkladı.

A+A-

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın teknik direktörü Jose Mourinho, Dünya Kupası’nda yorumculuk yapacak.

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’nda ülkenin önde gelen haber kanalı RT ile anlaşmaya varan Portekizli çalıştırıcı, maçlar hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Anlaşma sonrasında konuşan Mourinho, “RT’ye katıldığım için çok mutluyum. Bu yaz düzenlenecek Dünya Kupası’nın bir parçası olmak ve fikirlerimi paylaşacağım için seviniyorum” dedi.

Öte yandan Mourinho’nun yanı sıra Manchester United’ın efsanevi kalecisi Peter Schmeichel da RT kanalında analizlerde bulunacak.

RT konuyla ilgili şu videoyu yayınladı;

İngiliz basınında yer alan habere göre yapılan anlaşma kapsamında RT kanalında dört gün boyunca yorumculuk yapacak olan Mourinho toplamda 1.71 milyon sterlin ücret alacak. Mourinho, Dünya Kupasının yayın haklarına sahip olmayan RT’de yapacağı görev için turnuvanın başından itibaren dört gün boyunca Moskova’da olacak.

İngiliz spor kanalı BBC ve ITV, Portekizli teknik direktörü 2018 Dünya Kupası boyunca bünyelerine yorumcu olarak katabilmek için teklif yapan diğer kanallardı.

2014’TE DE KAZANAN MOURİNHO OLMUŞTU
Mourinho, 2014 Dünya Kupası için de ABD merkezli portal Yahoo ile anlaşma yapmış ve 1 milyon sterlinin üzerinde ücret almıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.